• pasteres 2016 capsalera web tzvr

Arrenca la temporada d'Estiu

Despres de dues setmanes d'inactivitat, aquest dijous reprenem la temporada de concerts organitzats per TZVR. Arrencarem aquest més de Juny amb un concert acústic de la cantautora canadenca Zoe Boekbinder a la Creperia Buganvilia que ens regalarà les seves harmonies vocals a capella tan sols acompanyades de guitarra i sintetitzadors.

El divendres 15 translladarem l'acció a la sala on els Bullitt presentaràn el seu nou Ep "Talk it over/Erased" editat per la discogràfica Bcore. A més d'aquestes cançons podrem escoltar de primera mà els temes que acaben de gravar a Ultramarinos Costa Brava i que formaran part del seu tercer àlbum. Aquesta vegada aniran acompanyats de la banda saragossana Lavodrama, que despres d'un temps inactius tornen a escena deleitant-nos amb una onada fresca de punk rock a l'estil WashingtonDC.

Finalment el dissabte 16 hi haura el concert organitzat per la nova productora Cum on Face i l'Associació ACME, però en lloc de tocar els B12, que han cancel·lat per problemes de salut d'un dels membres, hi tocaràn el grup Rock Bastards ,acompanyats dels Trempant .

Aneu consultant la nostra agenda on trobareu la llista actualitzada dels propers concerts, escoltareu les bandes que actuaran i ho podreu compartir al vostre perfil de Facebook

 

Pròxims Concerts

Sense events