• pasteres 2016 capsalera web tzvr

NOVA SEU TZVR

El dia 8 d’Abril TZVR va inaugurar la seva nova seu. El nou local és una de les naus annexes al complex de l’antic escorxador de Sant Feliu de Guíxols, conegut com el “matadero”, on l’Ajuntament cada vegada ha anat cedint més espais per l’assaig dels grups locals i altres entitats locals. Tots el membres de l'organització varen estar treballant en la posada a punt i habilitació del local.

 

La concessió d’aquest espai arriba després de 15 anys d’història del col·lectiu, que ha anat passant per diversos locals i emplaçaments. Des del nou impuls de l’entitat, ara fa un parell d’anys, s’han programat molts concerts al Teatre Municipal i en altres bars del poble, però finalment s’ha arribat a un acord amb l’Ajuntament, aconseguint la cessió d’aquest espai, de manera temporal, que TZVR en podrà fer la seva seu social.

La inauguració va ser tot un èxit, congregant vora 300 persones al complex de l'antic escorxador, i va comptar amb l'actuació dels locals We Can't Be Lovers, Biscuit (Vilanova i la Geltrú), The Meows (Barcelona) i Mary's Kids (Suècia). Després d’aquesta inauguració, l’objectiu de l’associació és poder dur a terme una programació estable de concerts al llarg de l’any, aportant el seu propi prisma dins l’eclèctica tradició musical de Sant Feliu de Guíxols.

Poder tenir un espai propi ens permetrà poder programar amb tranquil·litat durant tot l’any, donant visibilitat a una gran varietat de bandes dins el panorama de la música independent. Volem que l’atzavara torni a ser el que era, donant cabuda a grups locals, nacionals o internacionals, joves o veterans, i que tota la gent que va passar grans moments amb nosaltres pugui tornar a casa nostra, a Sant Feliu.

Pròxims Concerts

Sense events